Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuzluk görmek

Rüyada susuzluk görmek

Rüyada susuzluk görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada susuzluk gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada susuz kanal görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada susuz havuz görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada susuzluk görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada susuz çeşme görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada susuz şelale görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada susuz dere görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada susuz hap içmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, canlanacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada susuz birine su vermek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments