Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz abdest almak

Rüyada susuz abdest almak

Rüyada susuz abdest almak acı tecrübeler edineceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada susuz abdest almak gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada susuz abdest almak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada susuz dere görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, yeni bir ortama gireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada susuzluk görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susuz kuyu görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susuz yerde yüzmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada susuzluk çekmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada susuz denizde yüzmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada susuz çeşme görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments