Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslenmek makyaj yapmak

Rüyada süslenmek makyaj yapmak

Rüyada süslenmek makyaj yapmak mallarının da hayırlı olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına yorulur.

Rüyada süslenmek makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmenin size bir yararı yoksa, ortamı germemek için kabul etmek daha doğru olabilir.

Rüyada süslenmek makyaj yapmak kısmetli bir işe atılmaya, çok büyük kazanç elde edileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada makyajı yapmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, malvarlığının artacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli makyaj yapmak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı makyaj yapmak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, durgunlaşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada simli makyaj yapmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz makyaj yapmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğa makyaj yapmak bazı zevklerinden geri kalacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze makyaj yapmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments