Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makyajı yapmak

Rüyada makyajı yapmak

Rüyada makyajı yapmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, borçların ödeneceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada makyajı yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişikliklerin olumlu etkileri olabilir.

Rüyada gelinlik giyip makyaj yapmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynada makyaj yapmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalet eder.

Rüyada göz makyaj yapmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Rüyada simli makyaj yapmak kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, huzurlu, mutlu olacağına yorulur.

Rüyada mor makyaj yapmak sayılan ve sevilen kimse olacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze makyaj yapmak hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı makyaj yapmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye makyaj yapmak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments