Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli susamak

Rüyada sürekli susamak

Rüyada sürekli susamak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet eder.

Rüyada sürekli susamak gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, oldukça uzun bir yolculuğa inanılır.

Rüyada sürekli susamak geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susamak ve su içmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada susamak su içmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada oruçluyken susamak kötü sözler duyacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada su içmek susamak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada kana kana susamak hayallerin yarıda kalacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada çok susadığını görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments