Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi mum görmek

Rüyada mavi mum görmek

Rüyada mavi mum görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, ticaretinin gelişeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi mum gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilir, yaşam tarzınızda olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada mavi mum görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda mum görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarda mum görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde mum tutmak gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mumun söndüğünü görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe mum görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, amaçlarına ulaşmaya, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada mum hediye etmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının mum yaktığını görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments