Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni mum görmek

Rüyada yeni mum görmek

Rüyada yeni mum görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulur.

Rüyada yeni mum gördüyseniz:

  • Belli konularla başarılı şekilde ilerleyebilmek için neler olup bittiğini net şekilde anlamanız gerekiyor.

Rüyada yeni mum görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet eder.

Rüyada mumun eridiğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına inanılır.

Rüyada renkli mumlar görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, prestij kazanacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına tabir olunur.

Rüyada pembe mum görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü mum görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada yanmış mum görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda mum görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, çok daha iyi günler göreceğine yorulur.

Rüyada dilek mumu görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments