Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönük mum görmek

Rüyada sönük mum görmek

Rüyada sönük mum görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sönük mum gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz.

Rüyada sönük mum görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, adını işiyle duyuracağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına inanılır.

Rüyada sönük ampul görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, haram mal yiyip içeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada sönük balon görmek maddi varlığının çoğalacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sönük lamba görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sönük top görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada pasta üstünde mum görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına inanılır.

Rüyada mumun eridiğini görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hediye mum almak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments