Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum yemek

Rüyada mum yemek

Rüyada mum yemek planların sarkacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada mum yemek gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Rüyada karın mumbar yemek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalettir.

Rüyada mumbar dolması yemek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada mum yemek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz mum almak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalettir.

Rüyada yanan mumu söndürmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada camide mum yakmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mumu yakmak önündeki engelleri aşamayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, herkesin takdirini toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta mumu yakmak kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments