Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük mum görmek

Rüyada büyük mum görmek

Rüyada büyük mum görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük mum gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza ya da yaratıcı projelere yatırım yapmanız gerekebilir.

Rüyada büyük mum görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada mum yakmaya çalışmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, aile huzurunuzun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mum görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına işaret eder.

Rüyada eriyen mum görmek çok büyük bir rahata ereceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada masada mum görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç mum görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, düşmanından kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada yeni mum görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada kilise mumu görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, günü birlik tatillere çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments