Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz mum görmek

Rüyada beyaz mum görmek

Rüyada beyaz mum görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sıkıntıların biteceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, çok zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada beyaz mum gördüyseniz:

  • İşyerinizde, bazı arkadaşlarınızın sizi çekememelerinden ya da kıskanmalarından kaynaklanacak bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz mum almak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz mum görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine rivayet eder.

Rüyada yanan beyaz mum görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbede mum görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde mum tutmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kilisede mum dikmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada pasta üstünde mum görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Rüyada yanmamış mum görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments