Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs balığı aldığını görmek

Rüyada süs balığı aldığını görmek

Rüyada süs balığı aldığını görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına delalettir.

Rüyada süs balığı aldığını gördüyseniz:

  • Bazı planlardaki değişiklikler sizin lehinize gelişebilir.

Rüyada süs balığı aldığını görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada süs balığı almak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek iyi şartlara kavuşacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi süs balığı görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Rüyada evde süs balığı görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada süs balık tutmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada süs balığı kurtarmak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada süs balığı tutmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, başına türlü belalar geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments