Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde süs balığı görmek

Rüyada evde süs balığı görmek

Rüyada evde süs balığı görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde süs balığı gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada evde süs balığı görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada süs balık tutmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş süs balıkları görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada süs balığı kurtarmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süs balığı satın almak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Rüyada mavi süs balığı görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine alamet eder.

Rüyada sarı süs balığı görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada süs balık yemek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, elinin de bollaşacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments