Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi süs balığı görmek

Rüyada mavi süs balığı görmek

Rüyada mavi süs balığı görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına inanılır.

Rüyada mavi süs balığı gördüyseniz:

  • Daha sonra herşeye farklı bakacaksınız.

Rüyada mavi süs balığı görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada büyük süs balığı görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş süs balığı görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz süs balığı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs balık yemek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sağlığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada süs balığın öldüğünü görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet eder.

Rüyada süs balığı satın almak kusurların ve günahların telafi edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalettir.

Rüyada yavru süs balığı görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, hastalanacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments