Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs balığı tutmak

Rüyada süs balığı tutmak

Rüyada süs balığı tutmak özel hayatında sessizleşeceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, durumunuzun iyileşeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada süs balığı tutmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Rüyada süs balığı tutmak kişinin geri planda kalacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süs balık tutmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına yorulur.

Rüyada süs balığı kurtarmak zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, gönül gözünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada süs balıklarının öldüğünü görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş süs balığı görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz süs balığı görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet eder.

Rüyada evde süs balığı görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada küçük süs balıkları görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments