Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs balığı kurtarmak

Rüyada süs balığı kurtarmak

Rüyada süs balığı kurtarmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada süs balığı kurtarmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şeylerden hoşlanmayan sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada süs balığı kurtarmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş süs balıkları görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada süs balığın öldüğünü görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü süs balığı görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kötü günlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada süs balıklarının öldüğünü görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük süs balıkları görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada süs balık yemek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine delalettir.

Rüyada küçük süs balığı görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments