Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs balık tutmak

Rüyada süs balık tutmak

Rüyada süs balık tutmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, sevineceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada süs balık tutmak gördüyseniz:

  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Rüyada süs balığı tutmak kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalet eder.

Rüyada süs balık tutmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada sarı süs balığı görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına delalet eder.

Rüyada canlı süs balığı görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada beyaz süs balığı görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süs balığı toplamak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, rızkının bollaşacağına işarettir.

Rüyada mavi süs balığı görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments