Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs balığı almak

Rüyada süs balığı almak

Rüyada süs balığı almak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Rüyada süs balığı almak gördüyseniz:

  • Sizin için en karlı işlere yönelmelisiniz.

Rüyada evde süs balığı görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada turuncu süs balığı görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, para ve zaman ayıracağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi süs balığı görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, her zaman neşeli olacağına alamet eder.

Rüyada sarı süs balığı görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine delalettir.

Rüyada süs balıklarının öldüğünü görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işarettir.

Rüyada renkli süs balığı görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada süs balığı toplamak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada süs balığın öldüğünü görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, küfürlü söze, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments