Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü süs balığı görmek

Rüyada bir sürü süs balığı görmek

Rüyada bir sürü süs balığı görmek işinde verimsiz olacağına, inancından sapacağına, düzenli bir işe girileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulur.

Rüyada bir sürü süs balığı gördüyseniz:

  • Belli bir konuya veya maceraya gereğinden fazla enerji harcamış olabilirsiniz.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek dualarının karşılığını alacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada mavi süs balığı görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük süs balıkları görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kendisiyle övüneceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş süs balığı görmek ailesini hem gururlandıracağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada süs balık tutmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada süs balığı almak çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, işbirliği içinde olacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine tabir olunur.

Rüyada süs balığı yemek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fanusta süs balığı görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments