Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sur üflendiğini görmek

Rüyada sur üflendiğini görmek

Rüyada sur üflendiğini görmek sevdiğine kavuşacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, hayallerinin gerçek olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada sur üflendiğini gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Rüyada suriye gitmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yeni bir eve taşınılacağına rivayet eder.

Rüyada surlar görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayata karşı cesaretleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada survivor görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine işarettir.

Rüyada suriyeli görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına işarettir.

Rüyada tarihi sur görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada diyarbakır surlarını görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulur.

Rüyada sur kale görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada surlara çıkmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments