Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sur sesini duymak

Rüyada sur sesini duymak

Rüyada sur sesini duymak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, donanımlı kılacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sur sesini duymak gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sur sesi duymak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada sur sesini duymak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, rahatın ve konforun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek sur görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada surun üflendiğini görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına inanılır.

Rüyada surlara tırmanmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sur kapısı görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına delalet eder.

Rüyada survivor görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada sur kale görmek zenginliğe sahip olunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments