Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sur sesi duymak

Rüyada sur sesi duymak

Rüyada sur sesi duymak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada sur sesi duymak gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirel olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada sur sesini duymak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada sur sesi duymak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada diyarbakır surlarını görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada suriyeli görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz araba surmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada survivor görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada surlara tırmanmak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada yüksek sur görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments