Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yağmur yağdığını görmek

Rüyada çok yağmur yağdığını görmek

Rüyada çok yağmur yağdığını görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çok yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı önemli konulara gereken dikkati vermediğinizi fark edebilirsiniz.

Rüyada yüzüne yağmur yağmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne yağmur yağdığını görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kazancını çoğaltacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yağmur yağdığını görmek giderileceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evine yağmur yağmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet eder.

Rüyada üzerine yağmur yağdığını görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments