Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi aslında çok fazla istemediğiniz veya kafada soru işaretleri yaratan işler yapmaya zorlayabilirler.

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kar ve yağmurun yağdığını görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, adının yayılacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına tabir olunur.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurdan sonra kar yağdığını görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek hayatın kolaylaşacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, yokluk içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments