Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli tükürmek

Rüyada sürekli tükürmek

Rüyada sürekli tükürmek malından ve parasından ziyan edeceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, ortak edineceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada sürekli tükürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yanıldıklarını söylemeniz, sadece kendilerini ispat için daha fazla zamanınızı almaları anlamına gelebilir.

Rüyada sürekli tükürmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak tükürmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, ticaretinin hızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine tükürdüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, canının kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ et tükürmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sağlık ve hayır getireceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin suratına tükürmek işin düzeltileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments