Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ et tükürmek

Rüyada çiğ et tükürmek

Rüyada çiğ et tükürmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada çiğ et tükürmek gördüyseniz:

  • Bilgi ya da haber toplamak üzere hazır beklemeniz durumunda, yeni kararlar alabilir, çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada çiğ et çiğneyip tükürmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada çiğ et tükürmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğneyip tükürmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, aralarından su sızmayacağına tabir olunur.

Rüyada domuz eti tükürmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, zor zamanların biteceğine alamet eder.

Rüyada ağzından et tükürmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada et tükürmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işarettir.

Rüyada et parçası tükürmek daha rahat bir nefes alacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada ağızdan et tükürmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments