Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine tükürdüğünü görmek

Rüyada kendine tükürdüğünü görmek

Rüyada kendine tükürdüğünü görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet eder.

Rüyada kendine tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Hemen öz yetiniz olan ikna gücünüzü kullanın.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek ekonomik olarak kalkınacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüze tükürmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada adama tükürmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gerçekten tükürmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada öksürük kan tükürmek yanlış seçimler yapacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada düşmana tükürmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, esenlik içinde olacağına delalet eder.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kurtçuk tükürmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, hayatını yoluna koymaya, bir sebeple başka yollar aranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments