Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak tükürmek

Rüyada toprak tükürmek

Rüyada toprak tükürmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, başarılarının çoğalacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak tükürmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili sorumluluklarınıza odaklanmanızda fayda var.

Rüyada toprak tükürmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada ağızdan kıl tükürmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada sevdiğine tükürmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eve tükürmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Rüyada suratına tükürmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze tükürmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, evlatlarından hayır bulacağına delalettir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, bir sıkıntıya girmeye işarettir.

Rüyada insana tükürmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments