Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar suyuyla abdest almak

Rüyada kar suyuyla abdest almak

Rüyada kar suyuyla abdest almak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar suyuyla abdest almak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Rüyada kar suyuyla abdest almak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına yorulur.

Rüyada karla abdest almak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada abdest suyu aramak elindekileri de yitireceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine abdest suyu dökmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine abdest suyu vermek zarar etmeyeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest almak için su bulamamak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada abdest alana su dökmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, bir konuda destek alacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments