Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zemzem suyuyla abdest almak

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak asık yüzlerin güleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, umutlanacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına işarettir.

Rüyada zemzem suyu dağıtmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada zemzem suyu içmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, malında zulüm meydana gelmesine rivayet eder.

Rüyada kabede zemzem suyu içmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye zemzem suyu vermek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zemzem suyunda yüzmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iyi halin geleceğine alamet eder.

Rüyada zemzem suyu almak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada zemzem suyuyla yıkanmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments