Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratını yıkamak

Rüyada suratını yıkamak

Rüyada suratını yıkamak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada suratını yıkamak gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Rüyada suratını yıkamak takdir edilen kişi olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada suratının kesildiğini görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada erkek surat görmek her zaman çok mutlu olacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivilceli surat görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suratında yara görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada suratı asık birini görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Rüyada suratı olmayan birini görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada bebek suratı görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments