Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratı asık birini görmek

Rüyada suratı asık birini görmek

Rüyada suratı asık birini görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, zenginlik sahibi olunacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına işarettir.

Rüyada suratı asık birini gördüyseniz:

  • Acilen iki taraf arasında bir bağ ya da denge oluşturmanız gerekebilir.

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, günbegün kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suratı asık olmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asık suratlı olmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine inanılır.

Rüyada asık suratlı birini görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Rüyada asık suratlı insan görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada suratı asık birini görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, eşlerinin kapanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments