Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratında yara görmek

Rüyada suratında yara görmek

Rüyada suratında yara görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, başının belaya girmeyeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada suratında yara gördüyseniz:

  • Romantik belirsizliklerde ya da duygusal konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada suratında yara görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işarettir.

Rüyada suratta yara görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan suratlı balık görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına alamet eder.

Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi surat görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, koyu muhabbette kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada suratı olmayan birini görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada surata su atmak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suratta kan görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kişinin her türlü zenginliğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments