Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratı olmayan birini görmek

Rüyada suratı olmayan birini görmek

Rüyada suratı olmayan birini görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalettir.

Rüyada suratı olmayan birini gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalardan ders çıkaranlar sınavı daha kolay verebilirler.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada suratın değiştiğini görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suratı kara görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Rüyada suratına işendiğini görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada çirkin surat görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, helal kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada suratsız insan görmek yarınlara bakacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin suratına tükürmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada suratını beyaz görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments