Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sivilceli surat görmek

Rüyada sivilceli surat görmek

Rüyada sivilceli surat görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivilceli surat gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Rüyada sivilceli surat görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suratta sivilce görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suratında sivilce görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada suratı sivilceli görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine işaret eder.

Rüyada suratını sivilceli görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, rakipsiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük surat görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada birini suratı asık görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin surat görmek kasasının ağırlaşacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments