Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek suratı görmek

Rüyada bebek suratı görmek

Rüyada bebek suratı görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek suratı gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada bebek suratı görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada suratının kıllandığını görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada suratını kesmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada suratta sivilce görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan suratlı balık görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz surat görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kötü halin son bulacağına, iyi geçiminin devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada surat asmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada suratsız insan görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments