Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratının kesildiğini görmek

Rüyada suratının kesildiğini görmek

Rüyada suratının kesildiğini görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suratının kesildiğini gördüyseniz:

  • Değişen tutumunuz bazı kişilerin sürpriz şekilde size karşı çıkmasına neden olabilir.

Rüyada suratının kesildiğini görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada surata su atmak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada suratta yara görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada morarmış surat görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suratta kıl görmek sorunların atlatılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asık suratlı birini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada maymun suratlı insan görmek gülmeye hasret kalacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments