Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratını sivilceli görmek

Rüyada suratını sivilceli görmek

Rüyada suratını sivilceli görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, işlerin aksamayacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada suratını sivilceli gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayı başarabilirseniz doğru seçimler yapabilirsiniz.

Rüyada suratını sivilceli görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivilceli surat görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada suratı sivilceli görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suratta sivilce görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada suratında sivilce görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine delalet eder.

Rüyada suratın değiştiğini görmek zorlukların biteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada suratta kan görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini suratı asık görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, her zaman çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments