Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratta kan görmek

Rüyada suratta kan görmek

Rüyada suratta kan görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada suratta kan gördüyseniz:

  • Kontrolün her zaman elinizde olmasını istersiniz.

Rüyada suratta kan görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada beyaz surat görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada suratını yıkamak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada çirkin surat görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan suratlı kedi görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada suratı sivilceli görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada suratının kesildiğini görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada suratsız kadın görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, yönetici makamına geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments