Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini suratı asık görmek

Rüyada birini suratı asık görmek

Rüyada birini suratı asık görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, mevlit okutacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine delalet eder.

Rüyada birini suratı asık gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek eşine değerli hediyeler alacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Rüyada asık suratlı birini görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalettir.

Rüyada asık suratlı insan görmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, her anlamda güçleneceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suratı asık olmak niyetlendiği işlere gireceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, rahatının ve gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada suratı asık birini görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ev taşımaya, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini suratı asık görmek ayrılanların kavuşacağına, verdiği sözleri tutacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments