Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratı sivilceli görmek

Rüyada suratı sivilceli görmek

Rüyada suratı sivilceli görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada suratı sivilceli gördüyseniz:

  • Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir.

Rüyada sivilceli surat görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına yorulur.

Rüyada suratını sivilceli görmek aileyle iş yapmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suratta sivilce görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalettir.

Rüyada suratında sivilce görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Rüyada suratı sivilceli görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına yorulur.

Rüyada suratta sakal görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada birini suratı asık görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada surata su atmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments