Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratında sivilce görmek

Rüyada suratında sivilce görmek

Rüyada suratında sivilce görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suratında sivilce gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Rüyada suratını sivilceli görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suratta sivilce görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada suratı sivilceli görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada sivilceli surat görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suratında sivilce görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytan suratı görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, böyle işlere kalkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulur.

Rüyada siyah surat görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments