Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratta sivilce görmek

Rüyada suratta sivilce görmek

Rüyada suratta sivilce görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada suratta sivilce gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Rüyada suratı sivilceli görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, canının ve malının garantide olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada suratta sivilce görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sivilceli surat görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, evlatlarından hayır bulacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada suratını sivilceli görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada suratında sivilce görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına inanılır.

Rüyada yüz surat görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada kızgın surat görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yalnız hissetmeye tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments