Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratın değiştiğini görmek

Rüyada suratın değiştiğini görmek

Rüyada suratın değiştiğini görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına delalettir.

Rüyada suratın değiştiğini gördüyseniz:

  • Bir teklifiniz reddedilebilir.

Rüyada suratın değiştiğini görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada asık suratlı olmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada suratta leke görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin surat astığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sevinç dolu haberler alacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada surata tükürmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada asık suratlı insan görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, para pul sahibi olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada suratında sivilce görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments