Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratını kesmek

Rüyada suratını kesmek

Rüyada suratını kesmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, şansın ve bahtının da açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suratını kesmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Rüyada suratını kesmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada surat kesmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada suratı morarmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek doyasıya sefasını süreceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada surata su atmak işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, işlerinin büyüyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret eder.

Rüyada suratta yara görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada suratını asmak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada suratını beyaz görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments