Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratını beyaz görmek

Rüyada suratını beyaz görmek

Rüyada suratını beyaz görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, daha çok çalışılacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suratını beyaz gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada suratını beyaz görmek sermaye elde edeceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada beyaz surat görmek çalışkan bir kişi olunacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada insan suratlı yılan görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada surata tükürmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalettir.

Rüyada insan suratlı balık görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada suratta kan görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine inanılır.

Rüyada başkasının suratına tükürmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yüzüne kan geleceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada asık suratlı birini görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments