Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü asık suratlı görmek

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek zorlukların giderileceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü asık suratlı gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Rüyada ölüyü asık suratlı görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini suratı asık görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asık suratlı olmak bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kalp kırmaya alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, örnek insan olacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asık suratlı insan görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, onlarla gönül birliği edeceğine işarettir.

Rüyada suratı asık birini görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments