Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratta yara görmek

Rüyada suratta yara görmek

Rüyada suratta yara görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suratta yara gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada suratta yara görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına yorulur.

Rüyada suratında yara görmek düşmanların çok üzüleceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birinin surat astığını görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maymun suratlı insan görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, iş sahibi olunacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına delalettir.

Rüyada suratı olmayan birini görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek suratı görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suratı asık birini görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına delalettir.

Rüyada kızgın surat görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, garanti olacak makama oturacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments