Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada surat kesmek

Rüyada surat kesmek

Rüyada surat kesmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Rüyada surat kesmek gördüyseniz:

  • Sizi baskı altında tutan veya öyle hissettiren kişiler olabilir.

Rüyada surat kesmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet eder.

Rüyada suratını kesmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada suratının soyulduğunu görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret eder.

Rüyada asık suratlı insan görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada suratında sivilce görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada suratsız insan görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada surat asmak onlara değer vereceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada surat görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments