Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratını asmak

Rüyada suratını asmak

Rüyada suratını asmak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işlerini yoluna koyacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada suratını asmak gördüyseniz:

  • Sizden tamamen farklı fikirlere sahip kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Rüyada surat asmak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suratını asmak kazalardan ve belalardan korunacağına, ticarete atılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada insan suratlı balık görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki suratlı insan görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada büyük surat görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına inanılır.

Rüyada birinin suratına işediğini görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada suratında kıl görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suratsız kadın görmek strese gireceğine, gergin olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, işinde itibar edineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments